Apie Spilvą

Spilva prekinis vardas į Lietuvą įžengė 1996-aisias kaip pomidorų padažų prekinis vardas. Šiandien tai kur kas daugiau nei tik pomidorų padažai – tai Lietuvoje plačiausią konservuotų daržovių asortimentą, garstyčias, krienus, uogienes bei įvairius desertinius padažus siūlantis prekinis vardas . Šis prekinis ženklas pasižymi itin aukštos kokybės produktais, kurie pagaminti puoselėjant namų virtuvės tradicijas. Spilva siekia būti pagalbininkas kiekvienoje virtuvėje taupant šeimininkės laiką praleistą gaminant gardžius patiekalus savo artimiesiems. Spilva ne tik pagardina kasdienius patiekalus, bet ir suteikia galimybę pasilepinti kažkuo ypatingu. Spilva – gero skonio paslaptis.

Natūralus skonis, tarsi pagaminta kaip namuose – tai Spilvos marinuotų daržovių skiriamasis bruožas. Konservuojami produktai gaminami tik iš šviežių daržovių jų sezono metu, įvairiose Europos vietose – taip užtikrinamas aukštas kokybės lygis ir puikus skonis. Spilvos daržovės ruošiamos remiantis kruopščiai atrinktais receptais ir yra gaminamos be konservantų. Dėka gamybos technologijos, daržovės išlaiko pradinę savo išvaizdą ir gali būti naudojamos ne tik salotų, garnyro ruošimui, tačiau ir patiekalų puošimui.

Žalioji produktų linija – tai specialios receptūros padažai. Šie padažai gaminami išskirtinai be konservantų, naudojant modernius technologinius sprendimus. Spilvos žalioji linija – sukurta remiantis Baltijos šalių mėgstamiausiais skoniais ir dėka netolimos kaimynystės, gaminama Latvijoje.

Vieni seniausių, sveikiausių,  populiariausių ir dažniausiai vartojamų pagardų virtuvėje. Krienuose ir garstyčiose esantys vitaminai ir naudingosios medžiagos suteikia šiems pagardams ypatingą pridėtinę vertę. Šaltuoju metu laiku padažai ir pagardai su krienais ir garstyčiomis – puiki peršalimo ligų profilaktika.

Spilva krienai ir garstyčios išsiskiria nuostabiu skoniu ir kokybe, didele rūšių įvairove bei netikėtais skonio sprendimais. Jie puikiai tinka ne tik šaltų patiekalų paskaninimui, bet vis labiau populiarėja kaip sudėtinė kitų padažų dalis.

Uogienės verdamos iš kruopščiai atrinktų uogų pagal nuo seno pamėgtus receptus. Jos pasižymi puikiu, turtingu skoniu.  Uogos nėra sutrinamos, o jaučiami jų gabaliukai. Skanaukite uogienes su ledais ar blyneliais.

Desertiniai padažai suteiks papildomo skonio bei išskirtinumo Jūsų desertams. Skanaukite su ledais, pyragais arba gaminkite saldžiuosius pieno kokteilius.

Susisiekite su mumis
Lauksime Jūsų klausimų ir atsiliepimų
* Laukelius pažymėtus žvaigždute būtina užpildyti